Bulut Oldu Cümlelerim...

|
Aslında hâlâ 'Annem'in kalemi...'yim, yani 'Barış'lı Günler'deki Barış'ın annesinin kalemi. Karışık mı oldu? Eee, ortada bolca kalem uçuşunca...;) Şöyle ki; Barış hâlâ beni 'Annem'in kalemi...' sanıyor, siz ona 'Geveze Kalem'deki geveze olduğumu söylemeyin.:))

Bazen gün geliyor düşündüklerim -sığındığı yer her neredeyse- açık bulduğu her delikten sızıyor dilime, kalemime. Ah o kaleme ulaşamayınca ellerim, zâyi oluyor onca cümle, kelime... Mesela bu gün... (Aslında saat itibariyle dün.) Ne çok şey biriktirmiştim düşünce havuzumda. 'Bunları Geveze Kalem'in bloğuna sızdırmalıyım,' derken, bir baktım ki saat işte bu aralar olmuş ve o cânım cümleler bulut olup uçmuş.

E boş duracak değilim ya o bulutların yine yağmur olup dökülmesini beklerken, hazır bi'dolu kahveyi içmişim, ev ahalisi derin uykuda... Ben de bloglar arası bir düzenleme yapayım, yer bulamadığından 'Barış'lı Günler'de kiracı durumda ikâmet eden bazı yazıları, asıl evine döndüreyim.
Hadi bakalım...

4 yorum:

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com dedi ki...

Geveze bir blog olmuş. Geveze ama Türkçe yazım kurallarına riayet eden bir blog...

Geveze Kalem dedi ki...

'Geveze'den kastınızı anlamış olabilseydim keşke.:)
Yani iyi türkçe kullanarak 'zırvalamış' mıyım, yoksa iyi türkçe kulanıp 'bol keseden' yazmış mıyım sizin bakış açınıza göre?
Neyse, ilk 'post'um da yorum gördü sayenizde.:)
Sevgiler...

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com dedi ki...

Menfi bir anlam taşımıyor yorumum yanlış anlaşılmasın. Sadece blogunuzun ismi "geveze" olduğu için öyle dedim. Ne zırvalamışsınız ne de bol keseden yazmışsınız. Normal yani :)

Geveze Kalem dedi ki...

Peki. 'Normal' iyidir.;-)
Sevgiler...