Yenilendik!

|
Yüzümüzü bir yenileyelim dedik. Hem bugün ilk kar düştü İstanbul'a (alakası yok ama) onun şerefine olsun. :-)

Efendim tanıştırayım; fondaki kalem en sevdiğim yazı kalemim, defter de öyle, hele fincan tam öyle, her öğlen mutlaka o fincanda içerim türk kahvemi. Arkada flu gözüken fotoğraf da oğlumun 5-6 aylık hali. :-)

Fotoğraf benden, tasarım benden, yani %100 Geveze Kalem... Tepe tepe kullanalım. :D

12 yorum:

Aslı dedi ki...

Yeni sayfa düzeniniz hayırlı olsun efeeeeem :) Ama senden küçük bir ricam var, müziğinle sayfan o kadar güzel bütünlük yakalamıştı ki ben o şarkıyı başka yerde duysam aklıma ilk sen geleceksin diyordum... Yazılarına çok yakıştırıyordum ben, bugün ziyarete geldim dedim hoparlör mü kapalı... Baktım sonuç normal, bilgisayardaki ses düğmesi mi kapalı acaba dedim... Sonuç: O da normal... Semaaa lütfennn :)

Geveze Kalem dedi ki...

Aaaa nasıl da unutmuştum, ekledim hemen. Ama genellikle belli zaman aralığıyla parçaları güncellerdim ve piyano parçaları olmasına dikkat ederdim. Son zamanlarda yenilememiştim, şimdi yeni bir taneye alışmak zorunda kalacaksın.;-)
Uyarın için teşekkür ederim, başka bir arzunuz? ;-)

Unknown dedi ki...

Güle güle kullanınızzz peek güzel olmuş, kar yağıyoo kar yağıyoo oleyyyyyyyyy:)

Ebru Oğuş dedi ki...

sema'cım haarika olmuş, hele ki kendi dizaynın olması süper bir de background sabit, yazılar üzerinde kayıyor, bunu nasıl yaptın yahu?? bayıldım bayıldım, yeni karalamaları hevesle bekliyorum:-))

Butterfly dedi ki...

Sema süper olmuş bu sayfa açar açmaz anaaa dedim nolmuş bu kıza:) bana ne bana da öğret bana da:) hele ki şu visit kısmını nasıl yaptın, kim seni ziyaret etmiş falan filan pek bi hoş olmuş, bskıyom bir trek ben varım sayfanda şu an, ohhh diyorum rahat rahat gezeyim sanki başkası olsa yerim daralacak gibi:)
okuldayım hala idare et, en azından adını yanlış yazmıyorum:)) sevgiler, öpücükler, tasarımın için seni tebrik ediyorum da tabi.

Geveze Kalem dedi ki...

Evrim vallahi Ollleeeyyy!:D Çok özlemişim!

Ebru, biraz şımarayım, 'Blog dünyasında tek!':P

Butterfly, (Ay bir gün ismini kaçıracağım ağzımdan:D Ama nasıl gizem olmuştur şimdi okuyanda değil mi?:P) o gördüğün ziyaret tablosu var ya, o zaten vardı ama önceki şablonda en dipte duruyordu. Sadece kendim takip edeyim diye koymuştum ama bu şablonda başka yere koyma şansım yok, e gelenler de görecekler şimdi. :/ Onu sen de koyabilirsin bloğuna, üzerine tıklayınca benim sayfam açılıyor ya, sen oradan ana sayfaya git, kendi seçimlerini yap, bloğunu yaz, verilen kodu al sayfana ekle. Normal blogger şablonlarında yanılmıyorsam html ekle diye bir alan vardı, oraya ekleniyor.
Bu işi sana öğretmek zor, çünkü bunun için biraz vakit gerekir. Sende de o vakitten hiç yok ki arkadaşım.:) Ama bloğuna bir renk getirelim gerçekten.;-)

Adsız dedi ki...

şahane olmuş.güne karla uyandım,bütün gün kar perisi gibi hoplaya zıplaya dolaştım :):):)
gündüz geceye döndüğünde,bir bakalım,semacım neler yapmış dedim kiiii,aaa o da neee..muhteşem ,şahane bir dizayn ile karşılaştım.güzel ellerine sağlık can arkadaşım.çok güzel olmuş,sana yakışır olmuş....

bu arada mutlu yıllar,sana ve benim melek ikonum ,barışıma ,kocamanından mutlu huzurlu ve sağlıklı,birarada mutlu yıllar...

Geveze Kalem dedi ki...

Burcuuu, sen benim sana yazdığım yorumları okuyor musun hiç? >:/(Çatık kaşlı adam ikonu yapmaya çalıştım kendimce:D) Hani kelime oyunlarına katılacaktın arkadaşım, sana yazıyorum yazıyorum cevap yok!

Ben de size mutlulukla dolu bir yıl diliyorum. Bu sene görüşebilmek dileğiyle... ;-)

OzLeM dedi ki...

Semaa, güzel sayfa yapmışsın,iyi akıl etmişsin, takdir, tebrik hepsini ederim. Sadece bir öneri: arka plandaki fotoğrafa birazcık "washed out" denen efekti versen, yani sanki üzerine aydınger kağıdı konmuş gibi bir görüntü veren efekt. O zaman yazıların daha ön planda olur sanki ve özellikle uzun yazılarda gözler rahat eder diye düşündüm.

Geveze Kalem dedi ki...

Eeee onu nasıl yapacağımı yazmamışsın? :D Valla ne iyi olurdu ama bilmiyorum ki nasıl yapacağımı. Ben de fotoğraf düzenleme programı olarak bir tek picasa var, onda da yok bu dediğinden.:( Yoksa html içinde mi yapmam gerekiyor?

elektra dedi ki...

geveze kalem ya da sema diyeyim sanırım:)eline sağlık,pek güzel olmuş. bugün kar yağdı evet. beşiktaştaydım bugün, en hızla yağdığı sırada da dersim boştu.attım kendimi sahile çay içtim.karlar çayıma doluştu,çok mutlu oldum. dileye dileye yağdırdım nihayet diye de, kendime pay biçtim:) sevgiler...

sobe işi tamamdır.stop...:)

Geveze Kalem dedi ki...

O kar yağarken dışarıda olmayı ne kadar istedim bir bilsen... :( Oğlum doğmadan önce ben ne zaman kar yağsa salardım kendimi hemen dışarıya. İşteysem bile umursamaz, çıkardım en azından kapı önüne. O çaya doluşan karın tadını iyi bilirim. Gece iyice yağıp dolduran karı ilk biz bozalım diye eşimle dolanırdık sokaklarda.:(

Oğlum biraz daha büyüsün yapacağım yeniden.:(

Beşiktaş'taki bir okulda mı öğretmensin? Öğretmenlik yapmak için ideal bir bölge olsa gerek.:)